Adverteren voor bedrijven

Door online adverteren is het mogelijk om producten en/of diensten zichtbaar te maken voor consumenten. Zo zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren. Autonavigatieblog staat open voor een zakelijke relatie om online sterker te worden. 

Autonavigatieblog staat klaar om de waarde van de website te vergroten en het zichtbaarder maken van andere websites. Voor het adverteren op Autonavigatieblog wordt er gevraagd om het contactformulier in te vullen, met daarbij de keuze van adverteren. Hieronder staan drie opties die wij doorgaans hanteren voor een zakelijke relatie. Het is mogelijk om andere ideeën op te gooien en wie weet gaan we alsnog akkoord!

Gastblog

Autonavigatieblog is een portaal waar informatie wordt gegeven over diverse onderwerpen die te maken hebben met de autonavigatie. Artikelen worden doorgaans geschreven door de redactie van Autonavigatieblog, maar bieden wij ook de mogelijkheid aan om gastblogs te plaatsen op onze website. Het artikel dient wel te passen binnen de elementen van autonavigatie. Het is mogelijk om een externe link te plaatsen tegen een vergoeding.

Plaatsen van een link 

Autonavigatieblog is naast artikelen plaatsen ook bezig om relevantie toe te voegen en door te linken naar andere bedrijven voor extra zichtbaarheid. Wanneer je een artikel interessant vind en past bij het bedrijf, dan is het mogelijk om een link aanvraag in te dienen. 

Het is belangrijk om de juiste Https link te sturen met de ankertekst erbij. Het is mogelijk dat we een vergoeding of een link terug zullen vragen. Zo zorgen we er samen voor dat de waarde van de websites sterker worden gemaakt en dat potentiële klanten eerder terecht komt bij jouw webshop. 

Advertenties plaatsen 

Er is ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen op Autonavigatieblog. Als je de website bekijkt, zul je een kader zien. Deze kan vervangen worden met een afbeelding met een advertentie van jouw product, dienst of bedrijf. 

Geef hier wederom de nodige informatie en zorg dat het relevant is aan Autonavigatieblog.

We kijken uit naar de mogelijke samenwerking. Mocht je een ander idee in gedachte hebben, dan staan we hier uiteraard voor open.

Team Autonavigatieblog