De software- en kaartversie vinden op je navigatiesysteem

De software- en kaartversie vinden op je navigatiesysteem

De software- en kaartversie van je navigatiesysteem kunnen worden gevonden door de handleiding van het systeem te raadplegen. De meeste navigatiesystemen bevatten een menu waarmee je de versie van de software en kaarten kunt vinden. Als het menu niet duidelijk is, of als je de handleiding niet meer kunt vinden, zijn er verschillende manieren om te achterhalen welke versies van software en kaarten uw navigatiesysteem gebruikt.

Uw advertentie hier?
Wat kan je doen?

Je kan ook contact opnemen met de leverancier van het navigatiesysteem om informatie te verkrijgen over de versies die het systeem gebruikt. Sommige software- en kaartversies zijn alleen beschikbaar via downloaden van de website van de fabrikant.

Als je het versienummer niet kunt vinden, kan je ook proberen na te gaan welke kaarten en software door het navigatiesysteem worden ondersteund. Dit is nuttig als je wilt weten of een nieuwe kaart of software met het systeem wordt ondersteund. Als je meer informatie nodig hebt over de versies van het navigatiesysteem, raden we je aan contact op te nemen met de leverancier. Zij kunnen je de meest recente informatie geven over welke versies betrouwbaar zijn.

Een laatste manier om de software- en kaartversie van een navigatiesysteem te achterhalen, is door technische ondersteuning in te schakelen. Vaak kunnen technici je informatie geven over de versies die het systeem gebruikt en of er updates beschikbaar zijn voor de software. Als je op deze manier contact opneemt met de leverancier of de technische ondersteuning, vermeld dan duidelijk het modelnummer van het navigatiesysteem. Dit maakt het gemakkelijk voor hen om te bepalen welke versies worden gebruikt.

Terug