21 november 2013

Dvd’s kijken in de auto

Auto tips

Comfortabel rijden
Wie de auto gebruikt voor het hele gezin, wil graag comfortabel rijden. Dat kan door een goede bekleding van de stoelen, een fijne wegligging, maar ook door te zorgen dat er een goede sfeer hangt in de auto. Wil jij dat je kinderen lekker rustig achterin de auto zitten? Dat zouden veel mensen zeker willen. Het is niet zo fijn om te rijden als je constant gestoord wordt door je kinderen die zich vervelen. Voor je kinderen is het immers ook erg vervelend om in de auto te zitten – ze moeten de hele tijd stil zitten en vervelen zich te pletter. Gelukkig is daar van alles aan te doen. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld dvd kijken in de auto. Heb je filminspiratie nodig, kijk dan eens hier.

Dvd’s in de auto
Hoe zorg je dat je kinderen dvd’s kunnen kijken in de auto? Doodeenvoudig, je laat een dvd hoofdsteun inbouwen. Dit is een speciale hoofdsteun met ingebouwde dvd-speler. Zo kunnen de mensen op de achterbank een filmpje kijken. Dat maakt een ritje met de auto zeker voor kinderen een stuk aangenamer en het zal er voor zorgen dat de kinderen wat rustiger zijn tijdens het rijden.

Verschillende types hoofdsteunen
Dvd hoofdsteunen zijn er in verschillende types. Je kunt gaan voor een 7 inch beeldscherm of een 9 inch beeldscherm. Prijzen variëren van 100 tot 400 euro, afhankelijk van de kwaliteit van de dvd-speler en het merk. Het gemakkelijkst is het om de hoofdsteun te laten inbouwen. Dit kost u wat meer, maar bespaart een hoop moeite. U kunt er dan ook nog voor kiezen om de rest van de hoofdsteun bijvoorbeeld met leer te laten bekleden, geheel afhankelijk van uw smaak.
Met een dvd-hoofdsteun rijdt u comfortabel en zijn uw kinderen rustig. Handig voor elk gezin!

Geen reacties op Dvd’s kijken in de auto

Have your say