31 december 2013

Tijdelijk een ruimere auto nodig?

Auto tips

Waarom zou ik een ruimere auto huren?
Het hebben van een kleine auto biedt vele voordelen: goedkoper, weinig verbruik, makkelijk parkeren, etc. Echter, het nadeel is natuurlijk dat er gewoon minder in zo’n auto kan. Als je geluk hebt is er op de achterbank net genoeg ruimte voor twee extra personen, maar meer dan een sporttas of een kratje bier past niet in de achterbak.

Aan de andere kant, waarom zou je geld uitgeven aan een grote auto als je het volume van die auto zelden gebruikt? Een keer per jaar een kinderfeestje? Misschien een keer een bank of een kast verhuizen? Of met al je vrienden een trip naar het buitenland? In dit soort gevallen is het huren van een ruimere auto ineens zo gek nog niet.

Wat zijn de voordelen van een auto huren?
Het eenmalig huren van een auto hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn, het is natuurlijk op jaarbasis veel goedkoper om je eigen kleine auto te rijden en voor de noodgevallen de autoverhuur op te bellen voor een ruimere auto. Bovendien ben je dan zeker dat je in een nieuwer model rijdt, vaak van alle gemakken voorzien. Een auto met airconditioning of een auto met GPS huren is geen enkel probleem.

Autoverhuurbedrijven hebben vrijwel altijd een ruim aanbod van modellen die passen bij jouw wens. Dus als je straks echt met een grote vriendengroep een trip wilt maken, dan kan er een ruime 7-zits auto voor je geregeld worden waar iedereen makkelijk inpast. En voor die kast die je moet verhuizen kan er ook makkelijk een auto met een ruime laad- of achterbak worden geregeld.

Dus twijfel niet! Zoek eens op Google, typ bijvoorbeeld “Autoverhuur Haarlem” en genoeg betrouwbare resultaten in de buurt verschijnen op je scherm.

Geen reacties op Tijdelijk een ruimere auto nodig?

Have your say